Groepen

Heb je wat te vieren?Kom dan naar het Mexicaanse restaurant La Coquilla in Emmen, waar je een Mexicaanse ervaring kunt beleven. Ons restaurant biedt uitstekende mogelijkheden om je feest op een originele manier invulling te geven. Ook voor een personeelsuitje of familiediner ben je bij La Coquilla in Emmen op de juiste plek.

Vanaf 10 personen

La Coquilla heeft speciale mogelijkheden voor groepen vanaf tien personen. In overleg is het mogelijk om bijvoorbeeld een Mexicaans à la carte buffet samen te stellen. Uiteraard afgestemd op de groep. Wij openen ook graag de deuren voor groepen buiten de reguliere openingstijden, zodat je op een exclusieve wijze een toptijd in ons restaurant kunt ervaren. Deze mogelijkheid bieden wij zeven dagen per week, zodat je op elke gewenste dag je feest bij ons kunt vieren.

Vraag naar de mogelijkheden

La Coquilla wil graag dat groepen een geweldige tijd beleven en doet er alles aan om je wensen invulling te geven. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij voor groepen te bieden hebben.

Wie wat te vieren heeft, doet dat op een originele en verrassende wijze in het Mexicaanse restaurant La Coquilla in Emmen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.